Ipanajumppa

Vallitsevan Korona-tilanteen takia jouduimme keskeyttämään Ipanajumpan kesken kauden ja neljä viimeistä kertaa jäi toteutumatta. Alun perin toivoimme, että olisimme pystyneet järjestämään korvaavat kerrat nyt toukokuussa ulkoliikuntana, mutta tautitilanteen takia tämäkään ei nyt ole mahdollista.

KEVÄT 2020

Ipanajumppaa on järjestetty paikallisyhdistyksemme toimesta jo useiden vuosien ajan. Tarjoamme monipuolista tekemistä eri-ikäisille lapsille. Ipanajumpassa opetellaan kehon hallintaa, perusliikkeitä, yhdessäoloa sekä koetaan oivaltamisen iloa ja onnistumisen elämyksiä!

Ipanajumppa järjestetään keväällä 2020 Päiväkoti Poutapilven jumppasalissa MAANANTAISIN 13.1.2020 alkaen 12 kertaa.

*Talvilomalla 17.2. ei ole jumppaa*

Kevätkauden ilmoittautuminen on avattu, ilmoittautua voi kesken kaudenkin.

Ohjaajat: Veera Jokinen ja Elsa Kulta.

Ryhmät:
3-4-vuotiaat klo 18.00-18.40   *ryhmä täynnä!
5-6-vuotiaat klo 18.45-19.30   *muutamalle tilaa!

35 € MLL jäsenet
45 € ei MLL jäsenet
Sisarusalennus -5 €

Yhteyshenkilö:
Sari Aaltonen 040 7657 572

Ilmoittautuminen IPANAJUMPPAAN

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Ipanajumpan säännöt

1. Kuuntele ohjaajia ja noudata heidän antamia ohjeita

2. Ota osaa jokaiseen leikkiin ja tee parhaasi

3. Älä käyttäydy sopimattomasti

4. Ota kaikki huomioon

Näiden sääntöjen mukaan kun toimitaan, on kaikilla kiva olla ja nauttia liikunnasta.