Maltti ja Valtti 21.8.2016

Kaakaoviikset ja ilmaiset mustikat!

Voihan hyppivät hämähäkit!
Kyllä oli Maltin ja Valtin vierailu Tarvasjoella täynnä naurua ja iloa. Jännittyneitä kasvoja näkyi Tarvashovin aulassa jo puoli tuntia ennen esityksen alkua. Toki maltettiin istua hetki aloillaan, että sai kauniin kasvomaalauksen tai tatuoinnin muistoksi, mutta sen jälkeen taas mentiin hippulat vinkuen.

Tarvasjoen Vanhempainyhdistyksen buffetista löytyi suussasulavia mokkapaloja, omenapiirakkaa vaniljakastikkeella, karkkia, sipsiä, kahvia, teetä ja pillimehua! Kyllä meitä hemmoteltiin!!
Suuri kiitos ja kumarrus Vanhempainyhdistyksen mahtaville naisille!

Vihdoinkin päästiin salin puolelle ja tosifanit linnoittautuivat entisaikojen Dingofanien tapaan lavan eteen. 
Iitan tervetulosanojen jälkeen alkoikin kuulua verhon takaa beatboxausta ja Liikennekaupunkipoliisit Maltti ja Valtti saapuivat lavalle! Vai olivatko ne sittenkin Tatu ja Patu? Vai Miina ja Manu?! 

Maltin ja Valtin eloisa esitys piti sisällään hauskasti kerrottuja tarinoita hampaiden pesun sekä aamupalan tärkeydestä. Suurin ihmetys lapsien mielestä taisi olla se, kun Maltti ei tiennyt, että metsästä sai poimia mustikoita ihan ILMAISEKSI!! Hän kun oli niitä poiminut vain kaupan pakastealtaasta :) 
Kunnollisten liikennepoliisien tapaan ei tietenkään unohdettu liikenteessä turvallisesti liikkumista sekä näin syksyn tullessa, heijastimien tärkeyttä. 
Toivottavasti jokainen yleisön joukossa ollut on jo saanut muutettua Maltin ja Valtin heittämät virtuaaliheijastimet ihan OIKEIKSI heijastimiksi. 
Ollaanhan me kaikki tulevana syksynä ja talvena mieluummin joulukuusia kuin Mustakaapuja?

KIITOS kaikille paikalletulleille reilulle 300 hengelle! 
Näiden hetkien voimalla me MLL Tarvasjoen hallituksen porukka lähdetään miettimään jo seuraavia seikkailuja!