Synttärit

Etsimme tällä hetkellä lisää vetäjiä syntymäpäiville. Tästä syystä synttäreiden varaaminen ei ole tällä hetkellä mahdollista. Ilmoitamme heti, kun vetäjiä saadaan lisää.
MLL Tarvasjoen Hallitus

Lasten Synttärit ovat täällä taas!

Päästä itsesi helpolla ja anna meidän synttäriohjaajien hoitaa homma!
MLL Tarvasjoen kautta sinulla on mahdollisuus järjestää lapsesi syntymäpäiväjuhlat Herrasmannin bed & breakfast -paikan Heikinsalissa tai Otsonlinnan laavulla!

Heikinsalin synttärit

Heikinsalissa voit viettää syntymäpäiväsi discoillen, Pokemóneja metsästäen tai naamiaisia viettäen!
Heikinsalin synttärit ovat 5-10 -vuotiaille suunnattu ja voit kutsua 10 kaveriasi, joiden kanssa haluat ikimuistoiset synttärit viettää.
Näillä synttäreillä tarjoiluihin kuuluvat: keksit, popparit, karkit sekä mehu. Vaihtoehtoisesti voitte tuoda myös omat tarjottavat (tai jotain lisäksi)
Lisäksi tutut ohjaajat Sofia, Jeena tai Viivi auttavat sinua ja kavereitasi askartelemaan muiston synttäreistä.
Kaksi ohjaajaa on paikalla.

Synttärijuhlien kestoaika 2 tuntia.

Otsonlinnan Seikkailusynttärit!

Nämä hurrrrjan hauskat seikkailusynttärit vietetään Herrasmannin mystisellä laavulla. Siellä on metsää, missä seikkailla!
Voit ampua jousipyssyillä, testata taitosi köysiradalla kävelyssä tai haastaa kaverisi kukkotaisteluun tukin päälle!

Nämä synttärit on tarkoitettu 8-12 -vuotiaille urheille tytöille ja pojille. Mukaasi seikkailemaan voit ottaa enintään 8 kaveriasi. Myös äitisi tai isäsi tulee olla paikalla koko synttäreiden ajan.

Otsonlinnan seikkailusynttäreihin osallistuvat kaikki kolme ohjaajaa Sofia, Jeena sekä Viivi.

Seikkailusynttäreiden tarjoiluihin kuuluvat: itse paistamasi makkara, nuotiolla paistettavat letut hillon kera sekä lämmin mehu.

Otsonlinnan Seikkailusynttäreitä järjestetään syksyn ja talven ajan ainoastaan viikonloppuisin.
Myöhäisin synttäreiden aloitusajankohta on klo 15.00.

Synttärijuhlien kestoaika 2 tuntia.

HINNASTO

HEIKINSALIN SYNTTÄRIT
 Lasten lukumääräSisältääOhjaajiaMLL:n jäsenEi jäsen
VAIHTOEHTO 1      10 + sankariOhjaus ja
askartelu
285€95€
VAIHTOEHTO 210 + sankari

Ohjaus,
askartelu
tarjoilut
(popparit,
keksit, karkit
ja mehut)

295€105€

OTSONLINNAN SEIKKAILUSYNTTÄRIT
Lasten lukumääräOhjelmaHinta sisältää: OhjaajiaMLL:n jäsenEi jäsen
8 + sankarijousiammuntaa
köysikävelyä
kukkotaistelu
makkaranpaisto

ohjauksen
tarjoilut
(1 makkara /hlö,
2 lettua /hlö, lämmintä mehua)

3 + sankarin huoltaja(t)115€125€

SYNTTÄRITEEMAT

1. Disco -synttärit
  2. Naamiaiset
  3. Pokemón -synttärit
    (osa ajasta ollaan ulkona)
  4. Pihapeli -synttärit
    (leikitään vanhoja pihapelejä kuten 10 tikkua laudalla, kirkonrottaa tmv)
  5. Otsonlinnan seikkailusynttärit

Ilmoitattehan myös, mikäli synttärisankarilla tai vierailla on ruoka-aineallergioita, jotta voimme huomioida heidät tarjoiluissa. Mikäli kyseessä on muu kuin laktoosi-intoleranssi, suosittelemme vaihtoehtoa 1.

Mikäli haluat synttäreistä lisätietoja, ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella

Varauksen syntymäpäivistä voit tehdä alla olevalla lomakkeella.

Soitamme sinulle mahdollisimman pian varauksen saatuamme.

Teethän varauksen vähintään 2 viikkoa ennen toivottua ajankohtaa.

Tärkeät yhteystiedot:

Synttärivastaava: